Jag är Uppvuxen i Alingsås, 4 mil utanför Göteborg, där jag nu också bor i en stuga på landet. Oftast är det när höst och vintermörkret smyger sig på som inspirationen flödar som starkast. Pennan och pappret kommer fram eller så lyses rummet upp av datorskärmen på skrivbordet och ritbordet placeras i knät för att försöka få tankar till bilder. Jag har alltid förälskat mig av illustrationerna i böcker, rollspel och tv-spel. Det är där jag fått min första inspiration, i rollspel som drakar och demoner, mutant, neo-tech, i böcker så som sagan om ringen, bilbo, shannara, sagan om drakens återkomst, men även spel som zelda m.m. Det har av någon anledning oftast dragits åt fantasygenren.

Du hittar en del av mina bilder i Rollspelet Leviathan och äventyr till olika fantasy-rollspel, då framför allt Drakar och Demoner Trudvang. Men jag har även gjort CD-omslag, bokomslag, inbook illustrationer, tavlor och företagsloggor.

Jag driver tillsammans med min bror ArtbyJakobsson där man kan beställa motiv som tryck, ta er gärna en titt på .

Kontakta mig gärna för prisförlag angående illustrationer, stora som små.

/Mvh Jimmy Jakobsson

Illustrationsjobb: karaktärsillustrationer till Rollspelet Leviathan, illustrationer till diverse rollspelsäventyr, bokomslag, CD-omslag, Tavlor, Tatueringsskisser

Jobbrelaterade kunskaper: Html, PHP, WordPress, Photoshop, Manga studio, illustrator, Procreate, Cad